Strona wykorzystuje ciasteczka by świadczyć usługi na najwyższym poziomie Polityka prywatności

Rozumiem
Kardiolog
Warszawa
Strona główna Strona główna / Opinie

Opinie pacjentów

Odwiedziłeś naszą klinikę? Zapraszamy do wystawienia opinii. Posiadamy bardzo dużo opini w Google Maps. Opinie te są wystawiane latami przez naszych zadowolonych pacjentów. W dzisiejszych czasach jest wiele klinik ortopedycznych o zbliżonym profilu jak nasza.

Opinie - Kardiolog Warszawa

Pozostałe opinie naszych klientów

Dodaj nową opinię

 
 
 
 
 
 
Wypełniając formularz zgadzasz się na zapisanie wprowadzonych danych do naszej bazy.
Twoje dane nigdy nie zostaną wykorzystane w celach marketingowych.
W celach bezpieczeństwa adres ip (54.36.149.76) zostanie zapisany.
18 wpisów.
Beata z Warszawy napisał/a 6 grudnia, 2022 o 3:45 pm
Super podejście do pacjenta. Wszystko wytłumaczyli, wszelkie badania na wizycie , echo serca z ekg wykonane , dr założył holter ekg na 24h i już za dwa dni wynik był na meilu i wdrozone leczenie. Szybko sprawnie , na termin czekałam 4 dni. Polecam
Ireneusz lat 52 napisał/a 28 lipca, 2022 o 2:00 pm
Wspaniały lekarz dr Andrzej Folga, zmienił mi leki , które brałem przez lata u innego Kardiologa i sie słabo po nich czułem. Zastosował dwa leki zamist 4 i nagle serce przestało mi walić jak oszalałe, cisnienie wróciło do normy. W domu dopiero zobaczylem ,że dr Folga to ma jeszcze specjalizacje z medycyny sportowej i jest też internistą więc ma naprawę ogromną wiedzę. Mega skromny empatyczny człowiek. POLECAM z całego serca. Ireneusz
Zofia napisał/a 22 lutego, 2021 o 8:58 pm
Holter EKG oraz echo serca , wszystko na miejscu bez kolejki. Bardzo profesjonalnie. Dr Folga to super specjalista. Polecam
Dawid napisał/a 23 września, 2019 o 3:22 pm
Bardzo miły Pan doktor. Na konsultacji byłem u Dr Andrzeja Folgi, super lekarz , wytłumaczył mi ,że moje obawy są na wyrost wykonał mi ekg i zlecił wykonanie echo serca. Echo serca robił Dr Gajewski , wszystko w porządku skończyło się na strachu. Super cena do jakości badania. Ciężko z parkowaniem ale warto !! polecam
Konrad napisał/a 8 maja, 2017 o 10:28 am
Doktor Gajewski to doskonały specjalista i sympatyczny człowiek. Wykonywał mi echo serca jakiś czas temu. Zdecydowanie polecam! Warto zbadać serce raz na jakiś czas.
Teresa napisał/a 3 kwietnia, 2017 o 9:14 am
Super życzliwy Pan Kardiolog. U mnie tylko były rutynowe badania a i tak siedziałam ze 40 minut, spokojnie zadawałam pytania Pan Piotr mi odpowiadał na wszystkie bardzo konkretnie rzeczowo. Echo serca z opisem dostałam od reki. Naprawdo polecam bo warto.
Artur napisał/a 6 maja, 2016 o 4:27 pm
Super lekarz, siedziałem ze 40 minut i udzielił mi odpowiedzi na wszelkie pytania, zrobił na tej samej wizycie i echo serca i ekg i konsultacje. Widac ,że ma podejscie do pacjenta , nie patrzy na zegarek jak w fabryce w Lux medzie gdzie mam pakiet 5 minut na pacjenta a potem trzeba sie leczyc i tak prywatnie....
Weronika napisał/a 31 stycznia, 2016 o 2:21 pm
Bardzo miły i sympatyczny Pan Doktor, zrobił mi ekg i echo serca z opisem. Wizyta trwała prawie godzine , wszystko mi dokładnie wytłumaczył. Warto polecić dalej.
Jacek napisał/a 2 listopada, 2015 o 11:16 pm
Bardzo sympatyczny Pan Doktor, wszystko elegancko bez pospiechu mi wytłumaczył, polceam gorąco.
Waldemar napisał/a 15 czerwca, 2015 o 7:28 pm
Przemiły lekarz, wizyta naprawde trwa długo i można pytać o wszystko , lekarz spokojnie odpowiada na każde pytania, więc nie ma mozliwosci ze sie wraca do domu i jeszcze człowiek sie denerwuje ,że mógł spytac o to czy tamto. Wszystkie badania Echo serca i ekg robi sam na miejscu a nie jak u innych kardiologów byłem to pielęgniarki mi robiły. Naprawde warto. Polecam.
Ania napisał/a 20 kwietnia, 2015 o 11:51 am
Mega symaptyvzny lekarz, badanie trwało prawie godzine z ekg i echo serca, bardzo szczegółowo, odpowiedział na wszystkie moje pytania, można polecic z całego serca tego lekarza, widac ,że robi to z pasją , pozdrawiam Anka
Rafał Pasternak napisał/a 3 kwietnia, 2015 o 10:40 am
Super lekarz, widać ,że to lekarz z powołaniem, 40 minut siedziałem zadawałem różne pytania i siedział i na wszystkie mi udzielił odpowiedzi, zrobił na miejscu echo serca i ekg wszystko opisał. Naprawde moge z pełną odpowiedzialnością polecić Pana doktora.
Bożena Skórnicka napisał/a 30 marca, 2015 o 8:21 am
Bardzo dziękuje doktorze za wykrycie problemu z niedomykaniem sie zastawki, juz jestem w Szpitalu i będe umawiać się na operacje , Raz jeszcze dziękuje za poświęcony czas i trafną diagnoze. Pozdrawiam Bożena
Ewelina napisał/a 25 marca, 2015 o 10:00 pm
Sympatyczny doktor, wszystko mi starannie opowiedział, rzeczowy nie patrzy na zegarek ekg i echo razem robil ze 40 minut. Mega dokładny ale widać ,że wiec co robi i sie zna. Naprawe warto. Polecam
Ewelina
Magda napisał/a 5 marca, 2015 o 12:30 pm
Rzetelny doktor , udzialił mi odpowiedzi na wszelkie pytania, bardzo sympatyczny, wszystko ok i można polecić dalej.
Krzysztof napisał/a 26 lutego, 2015 o 8:52 pm
Spoko gabient, doktor sympatyczny udzielił wyczerpująco odpowiedzi na wszystkie moje pytania. Super sprzęt do badania mają, ekg z dotykowym ekranem ;)) widać ,że sie znają na robocie i można ich polecić.
Beata napisał/a 3 lutego, 2015 o 11:15 pm
Bardzo Sympatyczny lekarz, rzeczowy konkretny , wykonał mi Ekg oraz Echo serca i rozwiał moje wszelkie obawy ,wszystkie badania wyszły ok i okazało się ,że problem lezy po stronie endokrynologicznej i juz jestem pod opieką endokrynologa problem był z tarczycą. Dziekuje i polecam serdecznie
Beata
Rafał Ambroziak napisał/a 2 lutego, 2015 o 12:35 pm
Bardzo dziekuje Panie Doktorze za trafną diagnozę, od kilu miesięcy czułem ,że to nie jest normalne ,żeby serducho tak dziwnie pracowało nierówno, a ja poprostu miałem arytmie serca, jestem już po kilku dniach brania tabletek wszystko wraca do normy, żałuje ,że sie wczesniej nie zdecydowałem.
Pozdrawiam Rafał A
Pokaż więcej opinii
Echo serca Warszawa

Jeżeli czujesz, że Twoje serce nie działa prawidłowo, zgłoś się do specjalisty.

Ikona +48 22 300 15 51 Umów wizytę
Ikona serca
Umów wizytę Zadzwoń